MK-meccs Egerben: péntek délután háromkor

két klub megállapodott az Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER Magyar Kupa nyolcaddöntő időpontjáról, a csapatok január 7-én, pénteken 15 órakor találkoznak Egerben.

A női Magyar Kupa 4. fordulójában a legjobb nyolc közé jutás a tét, csapatunk ebben a körben csatlakozik a sorozathoz. A DVSC SCHAEFFLER az NB I/B Keleti csoportjának második helyén álló egri Eszterházy SC ellen lép pályára. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő egri együttes léphet tovább.

A mérkőzések hivatalos játéknapja 2022. január 26., ám csapatok megállapodása alapján az Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER találkozót 2022. január 7-én, 15 órakor rendezik Egerben, az Eszterházy Károly Egyetem Sportcsarnokában. A mérkőzést Kovács-Sebők Stefánia és Réti Rebeka vezeti majd, s a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

A Magyar Kupa 4. fordulójában hat párharcot rendeznek, a továbbjutókhoz csatlakozik a két BL-szereplő együttes a Ferencváros és a Győr, velük lesz teljes a negyeddöntő mezőnye.

A 4. forduló párosítása:

2022. január 7., 15.00.
Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER

Később kijelölendő időpontban
Kisvárda–Mosonmagyaróvár
Dunaújvárosi KKA–MTK-Budapest
Kozármisleny–Vác
Vasas–Siófok
NEKA–Békéscsaba

Támogatóink