DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Most nincs veszíteni valónk!

Pénteken 16 órakor a győri Audi Arénában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER csapata. A mérkőzést YouTube csatornánkon élőben közvetítjük.

A 2021/22-es szezonban még minden fronton (bajnokság, BL) hibátlan győri csapat otthonában játssza a bajnokság első felének utolsó mérkőzését csapatunk. Egy ilyen mérkőzésen még tejes kerettel sem számítana esélyesnek a debreceni együttes, megtizedelt csapatunktól tisztes helytállásra számíthatunk az Audi Arénában. Vasárnap, a Vasas elleni hazai meccs nem úgy sikerült, ahogy terveztük, kínkeserves végjátékban szereztük meg a két pontot az újonc fővárosi csapat ellen.

„Nagyon nehéz meccset játszottunk a Vasas ellen, meglátszott, hogy sokan hiányoztak betegség miatt, de mostanában szinte minden csapat hasonló gondokkal küzd – emlékezett Karina Jezsikava a vasárnapi bajnokira. – Nagyon nehéz ilyen körülmények között készülni, hiszen azt sem tudjuk, ki lesz ott a következő edzésen. Szerencsére a hajrában sikerült ellenfelünk felé kerekedni és megszereztük a két pontot, ez a legfontosabb.”

Fehérorosz válogatott játékosunk, aki hat gólt lőtt az angyalföldieknek mindig örömmel lép pályára az ETO ellen.

„Nagyon erős csapat a Győr, remek játékosai vannak, de én szeretek ilyen kimagasló tudású ellenféllel játszani – beszélt Karina a győri meccsről. – Reméljük, hogy lesz néhány visszatérőnk és jó meccset tudunk játszani pénteken. Az biztos, hogy nincs veszíteni valónk az ETO ellen!”

Az Audi Arénában január 28-án, pénteken 16 órakor kezdő a Győri Audi ETO KC–DVSC SCHAEFFLER bajnoki mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink