Most rajtunk a sor!

Mi kell ahhoz, hogy legyőzzük pénteken a Siófokot? Sirián Szederkével kerestük a megoldást.

Három hazai meccs vár a DVSC-TVP együttesére, a sorozat pénteken 18 órakor kezdődik, amikor a Siófok ellen lép pályára a csapat. A cél pedig nem lehet más, mint a két pont megszerzése, hiszen még a bajnokságban is vannak céljai, feladatai az együttesnek.

– A Magyar Kupa bronzérem megszerzése után jött egy kis megtorpanás az életünkben, most újra nyerni szeretnénk – mondta Sirián Szederke a szerda délutáni edzés előtt. – Székesfehérváron már jobban játszottunk, mint a Mosonmagyaróvár elleni hazai vereség alkalmával, de még ez a teljesítmény is nagyon messze volt az optimálistól. A védekezésünkön mindenképpen javítanunk kellene, ez lehet a győzelmek kulcsa. De akadt gond a helyzetkihasználásunkkal is, sokszor a saját dolgunkat nehezítjük meg a hibáinkkal. Fontos lehet, hogy jól működjenek a lerohanásaink, az Alba Fehérvár sok gólt szerzett ellenünk indításból, vagy gyors középkezdésből, most rajtunk a sor.

A pénteken, 18 órakor kezdődő DVSC-TVP–Siófok mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni. A belépőket hétköznaponként 14-től 20 óráig lehet megvenni a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján. A mérkőzés napján, 15 óráig van lehetőség elővételben jegyet venni, majd a pénztár 15.30-kor nyit. Kapunyitás 15.45-kor.

Támogatóink