DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Motivációban nincs hiány

Szilágyi Ági, a lelkekről, a szerdai transzparensről, a s csapat harci szelleméről.

beharangozo_csaba_kuzdjetek

– A lelkünk rendbe jött, s a másikkal sincs probléma – válaszolta Szili a „rendben van-e lelkileg és testileg a társaság” – kérdésre. – Kaptunk két nagy pofont, de úgy érzem, túl vagyunk rajta, most már előre nézünk. Fontos volt, hogy érezzük a szurkolók szeretetét, nagyon jól esett, amikor szerda reggel beléptünk a Hódosba, felkapcsolták a villanyt, s a B-közép helye előtt egy „Küzdjetek” – feliratú transzparens várt minket. Nem mintha e nélkül nem tettünk volna meg mindent a sikerért, de azért remek motiváció volt ez a drapéria. Mint, ahogy Fepi szenzációs klipje is hozzájárult a csapat harci kedvének fokozásához.

A motiváció tehát adott, s a feladat is: szombaton le kell győzni a Békéscsabát.

– Hazai pályán csak a győzelem elfogadható eredmény, ezt mi is tudjuk – folytatta Szilágyi Ági. – A Loki-Csaba meccsek mindig fantasztikus hangulatúak, ellenünk mindig felszívják magukat, nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Az rejtély, hogy az edzőváltás, hogy milyen hatással lesz rájuk, de ezzel nem is akarunk foglalkozni. A Békéscsaba kellemetlen ellenfél, vannak rutinos játékosai, s ügyes fiataljai. A belső posztokon különösen erősek, fontos, hogy tudjuk semlegesíteni a két átlövőjüket.

A szezon eddig eltelt részében a balszél volt a DVSC-TVP egyik legstabilabb posztja, Kelemen Éva és Szilágyi Ági is jól teljesített.

– Szerencsére jól kiegészítjük egymást Vicával, megvan az egészséges versenyszellem, de természetesen nagyon szurkolunk a másiknak, biztatjuk egymást.

Támogatóink