DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Muszáj előre tekinteni!

A váci vereség után nincs idő a sebek nyalogatására, hiszen szerdán újabb meccs vár a csapatra, a Dunaújváros lesz a vendég a Hódosban.

„Bosszantó a váci vereség, különösen azért mert az első félidő végi kritikus periódust leszámítva nagyon jól játszottak a lányok – mondta Köstner Vilmos szakmai igazgató. – A keddi, Fehérvár elleni siker után újra játszott, hogy jó formában vannak a lányok, ezt kell átmenteni szerdára, amikor a Dunaújváros lesz az ellenfél.”

Szombaton, a Vác ellen a 17. percben 11-6-ra vezetett a DVSC-TVP-Aquaticum, s támadhatott előnye növeléséért. Ekkor érthetetlenül kapkodni kezdtek a lányok, ráadásul egy kisebb sérülés miatt le kellett cserélni Kudor Kittit, ami még jobban megzavarta a csapatot. Így a 24. percben már a hazaiak vezettek 13-12-re, s szünetig ötgólosra nőtt a Vác előnye (18-13). Innen még többször visszakapaszkodott a csapat, helyenként erős ellenszélben is jól teljesítettek a lányok, ám a kritikus pillanatokban sok hiba csúszott a játékba. A hajrában is kimaradt sok ziccer, így pont nélkül zártunk egy olyan meccset, amelyet megnyerhettünk volna simán, megnyerhettünk volna küszködve, s megmenthettünk volna a végjátékban egy pontot.

De most már tényleg fókuszáljunk a szerdai mérkőzésre, amelyen a tabella harmadik helyén álló Dunaújváros lesz az ellenfelünk. Az újvárosiak ellen ebben a szezonban nem ment a Lokinak, az őszi bajnokin 30-22-re kaptunk ki, míg az ünnepek előtt Debrecenben rendezett TVP-kupán 29-24-re nyertek Mátéfi Eszter tanítványai. A debreceni lányok elszántak, ez a hétfői két edzésen is látszott a csapaton, s egy újabb felsőházba igyekvő csapat skalpját szeretnék megszerezni. Az biztos, hogy a szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzésen a küzdőszellemre nem lehet majd panasz, s reményeink szerint olyan eredmény születik, amelyre felkapják a fejüket a semleges szurkolók is…

Támogatóink