Műtét vár Kiss Dettire

Tehetséges fiatal kapusunk, Kiss Bernadett a Fradi elleni meccs másnapján, edzésen sérült meg, meg kell műteni a térdét.

kiss_detti

Egy szerencsétlen mozdulat, majd a fajdalom. Ennyi maradt meg Kiss Bernadettben a sérülésből. Amikor a csapat masszőre, kazsimér Attila odaért már sejtette, hogy nagy a baj, sajnos nem tévedett. Az MR-vizsgálat megállapította, hogy a kapus térdében elszakadt az elülső keresztszalag és beszakadt az oldalszalag. Fehérváron, dr. Majzik Ernő végzi majd el a műtétet.

– Most már egyre jobban – jött a válasz Kiss Dettitől az ilyen helyzetben banális, mégis kihagyhatatlan „hogy vagy?” kérdésre. – Egy sérülés sohasem jön jókor, de ez tényleg nagyon rosszkor történt. Vártam az NB I/B-s rajtot, ahol komoly szerep jutott volna nekem, s persze élveztem az első osztályban jutó lehetőséget. De keseregni kár, szerencse a szerencsétlenségben, hogy Majzik doktor hamar el tudja végezni az operációt. Pénteken megyek Fehérvárra, lehet, hogy már aznap, de legkésőbb hétfőn megműtenek. Aztán nekivágok a rehabilitációnak, minél előbb szeretnék visszatérni.

Mielőbb gyógyulást Detti, visszavárunk!

Támogatóink