Nagy feladat előtt a fiatalok

A veretlen Algyő otthonába látogat Kudor Kitti együttese az NB I/B ötödik fordulójában.

Néhány nappal 18. születésnapja előtt mutatkozott be az első osztályban Reszegi Eszter, ráadásul a világsztárokkal teletűzdelt Győri ETO ellen!

„Akkor kezdtem el izgulni, mikor már úton voltunk, egyre közeledtünk Győrhöz – emlékezett vissza a szerdai bemutatkozás napjára Eszter. – Amikor felmentem a pályára, már nyugodt voltam, nagy élmény volt ilyen játékosok ellen debütálni az NB I-ben!”

Az első osztály után ezúttal az NB I/B-ben kell helytállni, Kudor Kitti együttese Algyőre látogat szombaton. Nem várható egyszerű mérkőzés, hiszen a vendéglátók négy mérkőzés után veretlenek, hét ponttal állnak a második helyen a bajnokságban. Két héttel ezelőtt, a szintén veretlen Eszterházy SC ellen már nagyon közel voltak a bravúrhoz a mieink…

„Nehéz találkozóra számítok, de hiszem, hogy a csapat meg fogja oldani ezt a feladatot – mondta el a kapus. – Remélhetőleg szoros mérkőzésre lesz!”

A Levendula Hotel Algyő–DVSC SCHAEFFLER NB I/B-s mérkőzés 2022. október 8-án, 16 órakor kezdődik, a találkozó helyszíne az algyői Fehér Ignác Általános Iskola.

Támogatóink