Nagy sorozat kezdődik pénteken

Tíz nap alatt négy mérkőzés vár a DVSC-TVP csapatára, a fárasztó menetelés első állomása pénteken, a Kispest elleni hazai bajnoki lesz.

A válogatott program miatt beiktatott, több mint kéthetes bajnoki szünet után már nagyon várják a pénteki mérkőzést a DVSC-TVP játékosai. Szerencsére mindenki egészségesen tért haza Debrecenbe, így kedd óta teljes létszámmal készül a csapat.

– Már hiányzik a meccs, hiányoznak a szurkolók, úgyhogy nagyon várjuk a pénteket – mondta Kelemen Éva. – Egy roppant fárasztó sorozat első állomása lesz a Kispest elleni meccs, így nagy szükségünk van a sikerélményre. A múlt héten kevesen voltunk, most viszont már teljes a létszám. Az első perctől koncentráltan kell kézilabdáznunk, fontos lesz a jó védekezés, s meg kell akadályoznunk az ellenfél gyors indításait. Szeretnénk jó játékkal nyerni, hiszen az Érd elleni idegenbeli bajnoki és a Magyar Kupa négyes döntője előtt ránk férne a sikerélmény.

A pénteken 18 órakor kezdődő DVSC-TVP–Kispesti NKK mérkőzést Medve Róbert és Tarnavölgyi Gergely vezeti. A felnőtt mérkőzés előtt 14 órakor a juniorok (ez a mérkőzés ingyen megtekinthető) 16 órakor pedig az ifjúságiak lépnek pályára. Pénztárnyitás 15.30-kor, kapunyitűs 15.45-kor. Jegyeket elővételben csütörtökön este 8 óráig, pénteken pedig 12 és 14 óra között lehet vásárolni a Hódos Imre Rendezvénycsarnok hátsó, személyzeti portáján.

Fontos tudnivaló, hogy a DVSC-TVP Gyermekmegőrző Játszóháza ezen a mérkőzésen technikai okok miatt sajnos nem nyit ki!

Támogatóink