Nagyon várják a csabai kupameccset

Az Alba Fehérvár elleni győzelem után vasárnap újabb komoly feladat vár a DVSC-TVP-re, 17 órakor a Békéscsaba otthonában lép pályára a csapat a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

bcsaba_dvsc__mk_behar

„Kellett, mint egy falat kenyér!” – írtuk szerdán, a fehérváriak elleni győzelem után. Hogy mennyire helytálló volt a cím azt mutatja Kelemen Éva három nappal későbbi reakciója is.

– Nagyon kellett a lelkeknek a szerdai győzelem, s már nagyon várjuk a békéscsabai Magyar Kupa-találkozót – mondta a DVSC-TVP csapatkapitánya. – Egy roppant nehéz időszakon vagyunk túl, s fontos volt, hogy közösen, egymást segítve oldottuk meg a problémákat, s így sikerült megvernünk a nagyon erős keretű, jól játszó Alba Fehérvárt, méghozzá egy olyan meccsen, amelyet szerintem a semleges nézők is élveztek.

A két csapat már találkozott a bajnokság első fordulójában, s akkor 31–19-re nyert a DVSC-TVP. Az biztos, hogy vasárnap nem lesz ilyen könnyű dolga a debreceni lányoknak.

– A szeptemberi bajnoki óta majdnem két hónap eltelt, azóta sokat fejlődött ellenfelünk, úgyhogy ezúttal nagy küzdelemre várható – folytatta Vica. – Úgy kell játszani és küzdeni, mint szerdán az Alba Fehérvár ellen, ez lehet a vasárnapi siker alapja. Hallottuk, hogy sok debreceni szurkoló kísér el minket, ez nagyon fontos számunkra!

A mérkőzést ezúttal is élőben láthatják szurkolóink, de ezúttal nem Facebook oldalunkon, hanem YouTube csatornánkon. A pontos linket a mérkőzés kezdése előtt találják meg honlapunk ‘Élő‘ menüjében, illetve Facebook oldalunkon is megoszjuk.

Támogatóink