Négygólos győzelem Békéscsabán

Jó támadójátékkal és gyengébb védekezéssel nyertünk a Békéscsaba otthonában. 

Varsányi Nóra és Szabó Panna sérülése miatt Békéscsabán sem léphetett pályára, Szabó Dóra az ifikkel tartott a dunaújvárosi felkészülési tornára, Triffa Ági pedig belázasodott, így kapusaink közül csak Oguntoye Viktória állhatott a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés után vezetőedzőnk, Köstner Vilmos értékelt.
„Egy jó Békéscsabával találkoztunk, s jó mérkőzést játszottunk, amely mind támadásszámban, mind feszültségében bajnoki hangulatú volt. Végig vezetve nyertük meg a meccset, de közel sem volt olyan különbség, mint szerdán az MTK ellen. Támadásban kevesebb technikai hibával játszottunk, bár még mindig sok ziccert hagytunk ki. A védekezésünk nem volt elég hatásos, belső védőink az átlövések és a betörések ellen nem voltak elég hatékonyak. A Békéscsaba jól játszott, de a második félidőben kidomborodott, hogy hosszabb a kispadunk Elsősorban a Borgyos Panna és a rosszul kezdő, de a folytatásban magára találó Jelena Deszpotovics nyújtott jó teljesítményt. Mindenki hozzátette a magáét a mérkőzéshez, de védekezésben javulnunk kell. A visszarendeződéssel voltak gondok, a hazaiak ugyanannyi gólt szereztek lerohanásból, mint mi.”

BÉKÉSCSABAI ENKSE–DVSC SCHAEFFLER 29–33 (13–15)
DVSC: Oguntoye – Arany 2, Kovács Anna 4 (2), Tóvizi 1, Deszpotovics 7, Bulath 2 (1), Vantara-Kelemen 3 Csere: Vámos P. 3, Bordás, Petrus 1, Karnik Sz. 3, Borgyos 7, Karsten.

Támogatóink