DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Nehéz északi feladat előtt a lányok

A dán Odense otthonában folytatja Bajnokok Ligája szereplését a DVSC SCHAEFFLER. A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésen újabb nagy kihívás vár a debreceni lányokra.

Péntek reggel még hazai környezetben, a Hódosban edzett a csapat, aztán buszra ültek a lányok, hogy a Liszt Ferenc Repülőtéren kora délután felszálljanak a norvég légitársaság Koppenhágába tartó gépére. A zökkenőmentes repülőút után újabb buszozás várt a csapatra, az odensei Milling Hotel Plázáig.

A késői megérkezés miatt a csarnokkal is csak szombaton ismerkedik majd meg a csapat, tíz órától itt tart átmozgató edzést Sebestyén Örs erőnléti edző. Aztán négy órától következhet a DVSC SCHAEFFLER negyedik BL-csoportmeccse az odensei Sydbank Arenában, minden bizonnyal telt ház 2256 néző előtt. A dán bajnokságot öt meccs után öt győzelemmel vezető Odense (szerdán a Viborg otthonában nyert 40–28-ra), a Bajnokok Ligájában is jó rajtot vett a CSM Bukarest elleni vereség után simán verték Podgoricában a Buducsnosztot, majd nyertek a Brest otthonában is.

„Nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen mindenki tudja, hogy az északiak gyors kézilabdát játszanak – fogalmazott Planéta Szimonetta. – Az Odensében tizenhárom válogatott játékos szerepel, erősek az egy-egy elleni játékban és átlövésből egyaránt. Mind védekezésben, mind támadásban szeretnénk előre lépni az előző mérkőzéshez képest!”

A Bajnokok Ligája A-csoportjának negyedik fordulójában az Odense Handbold–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés szombaton  16 órakor kezdődik a SydBank Arénában. A találkozót két norvég játékvezető Eskil Braseth és Leif Andre Sundet vezeti, az európai szövetség delegátusa a finn Fredrik Udd lesz.

Támogatóink