Nem érdemeltünk vereséget

Két pontot is szerezhetett volna a DVSC-TVP-Aquaticum, de a döntetlen mindenképpen megérdemeltek volna a debreceni lányok

siofok

Nagyon jó meccset játszott a Loki Siófokon, s közel állt a csapat a bravúros idegenbeli győzelemhez. Hatalmas iramban kezdődött a csata, a hazaiak többször is megpróbáltak elhúzni, ám a Loki visszavert minden kísérletet. A nagy tempó miatt akadtak hibák mindkét oldalon, s ha higgadtabbak vagyunk előnyt is szerezhettünk volna. Azt viszont elértük, hogy a Siófok dán edzője hamar felhagyott emberhátrányban a „vészkapus” megoldással, miután három gólt szereztünk üres kapura.
A jobbszélen remeklő Slakta Petra, a félelmetes formában lövő Siska Pálma, az ismét zseniális Kudor Kitti, a megállíthatatlan Kelemen Éva, a fájós vállal is remekül védekező Karnik Szabina és a fontos pillanatokban bravúrokat bemutató Horváth Pásztor Bettina is kellett hozzá, hogy az 59. percben a DVSC-nél legyen az előny. A végjátékot emberhátrányban elvesztettük, így Nina Wörz kapusmezben lőtt góljával nyert a Siófok. Még ekkor is egyenlíthettünk volna, Kudor Kitti kapura lőtte a középkezdést, de a német átlövő, vészkapusként hárított a gólvonalon. Az egy pontot legalább megérdemeltük volna.

SIÓFOK KC GALÉRIUS FÜRDŐ-DVSC-TVP-AQUATICUM 31-30 (18-16)
Siófok 500 néző. V: Hargitai, Markó
SIÓFOK: Pastrovics – SUCH 4, SZEKERCÉS 4, Németh Cs., PIEDADE 4, WÖRZ 8, Erdősi 5 (3). Csere: Kumpel (kapus), Orbán 3, Szalai 2, Deáki: Edző: Christian Dalmose
DVSC: Horváth-Pásztor – SLAKTA 6, Karnik Sz. 3, KUDOR 8 (2), Klikovac, SISKA 9 (2), Kelemen 4. Csere: Gorilszka, Marincsák, Varsányi. Edző: Varga József.
Az eredmény alakulása. 10. p.: 4-4. 19. p.: 10-7.40. p.: 21-20. 59.p.: 28-29.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 5/4

Támogatóink