Nem keresték Tone Tiseljt

A szurkolók megnyugodhatnak: marad Debrecenben a szlovén szakember.

tone_dvsc_2016

A Ferihegyi Repülőtéren a csomagokra várt a DVSC-TVP Nantes-ból hazafelé tartó küldöttsége, amikor Ábrók Zsolt ügyvezető a mobiltelefonját nézegetve felfedezte a hírt, mely szerint Tone Tiselj lesz a Vardar Szkopje edzője.

– Néhány perccel később a Debrecen felé tartó buszon meg is mutattam Tonénak a hírt, aki jót mosolygott rajta – elevenítette fel Ábrók Zsolt a vasárnap délután történteket. – Nem is keresték szlovén edzőnket, aki Franciaországban be sem kapcsolta a mobilját, mert a kupameccsre koncentrált.

A 24rakomet.mk nevű kézilabdával foglakozó macedón portálon megjelent információ több más orgánum is átvette, ezért a hír komolytalansága ellenére is úgy éreztük, hogy eredeti szándékunk ellenére meg kell szólalnunk az ügyben.

– A leglényegesebb, hogy nem keresett senki a Vardartól – mondta Tone Tiselj. – De hiába is kerestek volna, hiszen jól érzem magam Debrecenben, élő szerződés köt a klubhoz, ahol elkezdtem valamit, amit szeretnék befejezni.

A szakember Debrecenhez való kötődését jelzi, hogy felesége is a városba költözik, jelenleg éppen nagyobb lakást keresnek.

Támogatóink