Nem könnyed kirándulás

Az újonc Kispest ellen lép pályára szombat délután a DVSC-TVP.

kispest_dvsc_behar_2016_17

Kezdjük mindjárt egy szurkolók számára lényeges információval: ne a főváros XIX. kerületében keressék az ellenfél otthonát, hiszen az Elios-Kispest NKK a Soroksári Sportcsarnokban (1238, Budapest, Szentlőrinci út 2.) rendezi hazai mérkőzéseit. A kispestiekkel a felkészülés során kétszer is találkoztunk, előbb tesztmeccsen 34–19-re, majd a TVP Kupán 33–20-ra győztünk Béki Nagy Bertalan tanítványai ellen. Az újonc harcos, rohanós, megalkuvást nem ismerő kézilabdát játszik, s ha elkapja a fonalat, veszélyes ellenfél lehet.

– Már lesz ez a meccs, mint szerdán a Győr ellen, hiszen most mi vagyunk az esélyesek – mondta az ETO-nak négy hetesgólt lövő Siska Pálma. – Nem becsüljük le a Kispestet, amely kellemetlen ellenfél, az első perctől oda kell figyelnünk, ha hozni akarjuk a kötelezőt. Mert közhely, de igaz: gyakran a kötelező a legnehezebb feladat!

A DVSC-TVP szakmai stábja már szerda este, a győriek elleni találkozó után egy órával lezárta azt a fejezetet, Tone Tiselj még a Főnix Csarnokban tartott megbeszélésen elmondta a lányoknak, hogy immáron a szombati rivális a legfontosabb. A Lokinál mindenki tudja, hogy nem könnyed szombati kirándulás elé nézünk!

Csakúgy, mint legutóbb, Budaörs elleni idegenbeli mérkőzésen ezúttal is közvetítést láthatnak szurkolóink, méghozzá csapatunk Facebook oldalán. Kezdés szombaton 18 órakor!

Támogatóink