Nem lehet más a cél: újra győzni kell!

Vasárnap délután a Vác elleni két ponttal teheti igazán értékessé szerdai budapesti győzelmét a DVSC SCHAEFFLER.

Hektikus meccset játszottak a debreceni lányok a hét közepén az MTK otthonában, de a lényeg, hogy megszerezték a két bajnoki pontot, s ezzel nagyot léptek céljuk elérése felé.

„Tudtuk, hogy miért utazunk Budapestre, szerettük volna elhozni a két pontot, hogy a céljainkat elérjük, s ha nem is túl jó védekezéssel, de nyertünk” – fogalmazott a szerdán remekül játszó, hat gólig jutó Hornyák Dóra.

Az MTK otthonában szerzett két pont akkor lehet igazán értékes, ha a hét utolsó napján újabb kettőt szerezne hozzá a csapat, a Váci NKSE elleni hazai meccsen. Ráadásul törleszteni valónk is akad, hiszen február végén 32–28-ra kikaptunk a Duna-parti városban.

„Vácon nem játszottunk jól, mindenképpen ki kell javtanunk az ott elkövetett hibákat – beszélt ellenfelünkről Dodó. – Ha összeáll a védekezésünk és a szerzett labdákból pontos támadásokat vezetünk, akkor nem lehet gond!”

Az biztos, hogy a mérkőzés elejére nagyon oda kell figyelni, hiszen Vácon a szezon legrosszabb kezdését produkáltuk. Nem telt el öt perc, amikor 5–0-ra vezettek a hazaiak, innen lett a 10. percre 10–2, ahonnan már nem volt visszaút. A két csapat bajnoki örökmérlege nekünk kedvez, az eddig 53 meccsből 24-et nyert a Loki, és 7 döntetlen mellett 22 váci siker született.

A május 30-án vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Váci NKSE mérkőzést Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti. A találkozót az M4Sport+ csatorna élőben közvetíti.

A jegyeket 1500 (nem helyre szóló) és 2000 forintért (helyre szóló) lehet megvásárolni az alábbi linken: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ vagy a Jegy és Bérlet menüből érhető el.

A helyszínen is lesz jegyértékesítés, pénztárnyitás 14:45-kor, kapunyitás 15 órakor.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a találkozót. THE BEAVER-nyitás 14 órakor!

Támogatóink