Nem lesz könnyű, de nyerni kell!

Szombaton 18 órakor a Vác lép pályára a Hódosban. December 30-án a Duna-parti városban 28–28-as döntetlent játszott a két csapat, azon a meccsen a kilenc gólig jutó Anna Punyko volt a Loki legjobbja.

Az elmúlt esztendő utolsó előtti napján végletekig kiélezett mérkőzésen osztoztak meg a csapatok a pontokon. Szombaton is izgalmas találkozóra van kilátás, az dönthet, hogy melyik csapat kézilabdázik kevesebb hibával.

– Nagyon fontos és roppant nehéz mérkőzés vár ránk szombaton – mondta a decemberi meccsen remekül teljesítő Anna Punyko. – A Vác jó csapat, amelyben remek képességű játékosok szerepelnek. Úgy érzem jól sikerült a felkészülésünk, amelyet kicsit változatosabbá tett a Balatonbogláron töltött két nap és a junior válogatott elleni mérkőzés. Szombaton végig fegyelmezetten kell játszanunk, ha végrehajtjuk, amire felkészültünk, akkor jó eredményt érhetünk el. Remélem a szurkolóink ezúttal is mellettünk állnak majd, mert nagy szükségünk lesz a biztatásukra.

A DVSC-TVP–Ipress Center Vác mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélte a két klub, eredetileg december 30-án játszottak volna Debrecenben a csapatok, ám akkor nem volt szabad csarnok a városban, így a felnőtt találkozót Vácon rendezték. A két utánpótlásmérkőzést azonban decemberben hazai pályán játszotta le a DVSC-TVP, így a juniorok és az ifjúságiak vasárnap, Vácon találkoznak meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy ezúttal nem lesz előmérkőzés az NB I-es bajnoki találkozó előtt. Így pénztár és kapunyitás 16.45-kor!

Támogatóink