NBI/B: Nem sikerült borítani a papírformát

Nagyot küzdött a DVSC SCHAEFFLER U19, ám nem tudta meglepni a rutinos játékosokkal felálló Kispest NKK-t.

Felemás mérleggel várták akadémistáink a Kispest elleni találkozót, amelyen a hazaiak voltak az esélyesebbek. Alighanem nem olyan kezdésről álmodott Kudor Kitti, ahogyan elkezdték a mieink a találkozót, alig négy perc alatt 4-0 a hazaiaknak. Panyi Anna vezetésével zárkóztunk, a 17. percre már 8-7-t mutatott az eredményjelző, a hét gólunkból négyet Anna vállalt. A félidő második felében tartottuk a lépést a jó erőkből álló hazaiakkal, Lakatos Petra kétszer is eredményes volt, a félidőben három volt közte (15-12).

A második játékrészt jól kezdtük, gyorsan lefaragtunk kettőt a hátrányunkból. Ekkor újfent bizonyította erejét a hazai együttes, a debreceniek több hibát vétettek ebben a szakaszban, nyolcra duzzadta kispesti előny. Helm Boglárka húzta ezután a szekeret, nyolc gólig jutott az átlövő. Több szép megmozdulást láthattunk a mieinktől, ám a rutinos Kispest tartotta előnyét. A hajrában sikerült ismét közelebb kerülni ellenfelünkhöz, Helm Boglárka gólja zárta a mérkőzést. 

Hatgólos győzelmet aratott a Kispest, ám ismét egy nagyon tanulságos mérkőzésan van túl a csapat, amelyen sok tapasztalatot szerezhettek a lányok. Három mérkőzés után egy győzelemmel és két vereséggel áll Kudor Kitti együttese a másodosztályban. 

Kispest NKK–DVSC SCHAEFFLER U19 33–27 (15–12)
Inárcs, 75 néző: V: Csuka, Kocsis.

KISPEST: Gercsó – Szalai-Szita K. 2, Szabó J. 3, Albert H., Gazsovics V. 5, Kiss K. 5, Szabó E. 8 (1). Csere: Bínó B. (kapus), Vajer B. 4, Barna V. 1, Balog B. 2, Felső A. 2. Edző: Béki Nagy Bertalan
DVSC: Reszegi E. – Kiss Cs. 2, Kelemen D. 1, Nagy N., Panyi A. 8 (1), Bacenkova D., Makó Z. Csere: Lakatos R. (kapus), Lakatos P. 5, Bákonyi L. 2, Helm B. 8 (4), Fodor V., Kostyó P., Szabó F. 1, Poczetnyik D. Edző: Kudor Kitti

Kiállítások: 8, ill. 2 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 7/5

Támogatóink