Nem szabad esélyt adni!

Pénteken 18 órakor az MTK Budapestet fogadja a DVSC SCHAEFFLER a Hódosban.

Kellemetlen ellenfél érkezik Debrecenbe, sok ismerős arccal a keretében. A fővárosi kék-fehéreket erősíti Dakos Noémi, Slakta Petra, Lajtos Nóra és a nyáron a Lokihoz hazatérő Karnik Szabina. Utóbbi jelenleg az NB I-es góllövőlista negyedik helyét foglalja el 132 találattal. Pénteki vendégünk a bajnokság döntetlen specialistája, a szezon eddig nyolc ikszre végződő meccséből négynek résztvevője volt. Legutóbb március 30-án, a kék-fehérek Budaörs elleni hazai meccse zárult pontosztozkodással (29–29).

Az elmúlt hét erőltetett menete után (szerdán a Ferencváros, szombaton az Eger ellen játszott a DVSC SCHAEFFLER), most volt néhány napja felkészülni az MTK ellen a csapatnak.
„Egerben kaptam egy kis pihenőt Köstner Vilmostól, így azért könnyebb volt – mondta honlapunknak a Fradi elleni rangadót szinte végigjátszó Bulath Anita. – Kipihentünk magunkat és igyekeztünk maximálisan felkészülni az MTK ellen. Rengeteget dolgoztunk az elmúlt hónapokban, s úgy tűnik megvan a munka eredménye, ám úgy érzem a védekezésünkön még akad javítani való. Fontos, hogy a mérkőzések elejére figyeljünk oda, hiszen sokszor adtunk komoly előnyt az ellenfelünknek. Pénteken oda kell tenni magunkat az első perctől kezdve, nem szabad, hogy az érezzék, lehet bármi esélyük ellenünk.”

A felnőtt csapatok 18 órakor kezdődő meccse előtt pályára lépnek a két klub utánpótláscsapatai is. Előbb 14 órakor az ifik, majd 16 órakor a serdülők lépnek pályára az MTK ellen, s mindkét együttesünknek fontos lenne a siker a korosztályos Final Four-ba jutás szempontjából. A 16 órakor kezdődő serdülőmeccset már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

A 18 órakor kezdődő NB I-es meccset Paska Dániel és Vastag Sándor vezeti majd 15.45-kor lesz pénztár- és kapunyitás a Hódosban.

Ezúttal is minden 6 éves kor alatti gyereket vár a GlobusKids Gyermekjátszóház. Míg a szülők szurkolnak a gyerekekre szakképzett óvónő vigyáz.

Aki elővételben szeretne belépőjegyet vásárolni az még pénteken is megteheti 9-14 óráig a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnokban található irodájában.

Támogatóink