Nincs más út, csak a győzelem!

Szombaton 17.15-kor újabb rangadó vár a DVSC SCHAEFFLER-re, a közvetlen rivális Praktiker-Vác együttesét fogadjuk a Hódosban.

A fájó siófoki vereség után nem maradt sok ideje a debreceni lányoknak rágódni a történteken, hiszen szombaton kulcsmeccs vár a csapatra, a Praktiker-Vác ellen. Herbert Gábor tanítványai eddig remekül teljesítettek a bajnokságban, csak a két BL-résztvevő, a Győr és a Ferencváros ellen hagyták el vesztesen a pályát, további négy mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Emellett az EHF Európa Ligában is bejutottak a csoportkörbe, a selejtező harmadik fordulójában a svájci LC Brühl-t ütötték ki különösebb megerőltetés nélkül, kettős győzelemmel.

A mieink a Siófok elleni fájó vereség után kezdték el a felkészülést a szombati rangadóra, méghozzá a Kiss Szilárd Sportcsarnokban súlyosnak tűnő sérülést szenvedő Hornyák Dóra nélkül. Az majd a jövő hét elején derül ki, hogy csapatkapitányunkra milyen hosszú kényszerpihenő vár, az azonban biztos, hogy Dodó a Vác elleni meccsen csak a pályán kívülről szoríthat társainak.

„Igaz, kevés időnk maradt felkészülni a Vác elleni mérkőzésre, de úgy hiszem, ebben a helyzetben jobb, hogy ilyen hamar újra meccsünk lesz, mert így nem volt időnk rágódni a Siófokon történteken – mondta a szombati rangadó előtt Petrus Mirtill. – Ez a mérkőzés jó lehetőség a javításra, szeretnénk megmutatni az igazi arcunkat! Sikerült felkészülnünk a rangadóra, bízom a sikerben, hiszek magunkban, most kell megmutatnunk, hogy igazi csapat vagyunk.”

A december 17-én 17.15-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Praktiker-Vác mérkőzést Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti majd. A találkozót az M4Sport+ csatorna (a Duna World helyén található) élőben közvetíti.

A találkozóra elővételben, online lehet belépőt vásárolni a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon. Személyes jegyvásárlásra a mérkőzés napján lesz lehetőség. December 17-én, 14 órakor nyit majd a pénztár, a 14.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER U19–Vasas NB I/B-s mérkőzés kezdete előtt fél órával. Az NB I/B-s mérkőzésre már csak érvényes jeggyel lehet belépni!

A DVSC SCHAEFFLER–Praktiker-Vác mérkőzés előtt plüssfigurák árasztják majd el a pályát. Az Ultras Debrecen 1994 szervezésében a Gyermekklinika, “Gyermekeinkért” Alapítvány javára gyűlnek majd a játékok. Aki szeretne csatlakozni az akcióhoz, az hozzon magával egy (vagy több) plüssfigurát a Vác elleni mérkőzésre. Fontos, hogy csak akkor dobják be a pályára a plüssöket, amikor a helyi műsorvezető erre megadja a jelet! Így lesz látványos és egyben szervezett a jótékonysági akció.

 

Támogatóink