Nincs megállás!

A MK-továbbjutás után szombaton újabb fontos mérkőzés vár a csapatra.

Szombaton 18 órakor a Békéscsaba otthonában lép pályára a DVSC-TVP. A két együttes már kétszer is találkozott a szezonban. A bajnoki nyitányon a Hódosban 31–19-re nyertünk az akkor még erősen foghíjas viharsarki csapat ellen. Egészen más képet mutatott a november 13-án lejátszott Magyar Kupa meccs, akkor 27–27 lett a végeredmény, ami debreceni továbbjutást ért.

Szombaton két pontot szeretnénk elhozni Csabáról, ehhez azonban az Érd ellen látott játék és hozzáállás kell a csapattól. Hogy a Békéscsabát hiba kenne elintézni egy kézlegyintéssel, arról a Vác játékosai tudnának mesélni, hiszen január 13-án 23–22-re kikaptak a békési megyeszékhelyen.

A kiesés ellen küzdő lila-fehérek számára is nagyon fontos lenne a két pont megszerzése. A csabaiak elszántságát jelzi, hogy legutóbbi bajnoki meccsükön, január 27-én, reménytelennek tűnő helyzetből mentettek pontot a Kisvárda otthonában.

A debreceni lányok csak nagyon szolidan ünnepelték meg az Érd elleni kupasikert, a mérkőzés utáni közös vacsora után mindenki nyugovóra tért, csütörtök délután pedig már edzett a csapat.

A mérkőzést YouTube csatornánkon ITT, élőben közvetítjük!

Támogatóink