Nincs mese, győzni kell!

Szombaton, Szegeden lép pályára a DVSC-TVP-Aquaticum.

gal8

Az újonc ellen egy dolgot semmiképpen sem szabad megtenni, lebecsülni az ellenfelet. Ezt a debreceni lányok is pontosan tudják. Mert az eddig egy pontot szerző rivális ellen egyértelműen csak a győzelem elfogadható erdemény, ám nem véletlen, hogy a Szeged csak egy góllal kapott ki a Békéscsabától, úgy hogy két perccel a befejezés előtt még vezetett.

„Sokat javultak a szegediek, akik leigazolták a horvát Dora Lackovicot és a Siófokon kevés lehetőséghez jutó Termány Ritát – mondta Varga József az ellenfélről. – Ők, Barján Biankával kiegészülve erős belső hármast alkotnak, Gulyás Vanda pedig kellemetlen beállós, s még ott van a gólerős Szabó Edina is. A Békéscsaba elleni játékuk is figyelmezető, de a Mosonmagyaróvár otthonában is partiban voltak a hajráig.”

A debreceni játékosok hangulatának jót tett az MTK elleni fölényes siker, igaz a győzelemnek akadt egy áldozata, Bobana Klikovac jobb kezében megsérült egy szalag, így a montenegrói beállós biztosan nem játszhat Szegeden.

„Nincs mérlegelési lehetőségünk, győzni kell, ha azt akarjuk, hogy a saját kezünkben maradjon a sorsunk irányítása – folytatta a DVSC-TVP-Aquaticum vezetőedzője. – Nem szeretnék számolgatni, hogy ki hol szerez, vagy veszít pontokat, tavaly is kiszámoltunk mindent, aztán mégsem úgy történt. Az a pont biztos, amit mi megszerzünk!”

Támogatóink