Nincs veszíteni valónk!

Az EHF Kupa címvédője ellen teher nélkül játszhat a DVSC SCHAEFFLER.

Az idén is bombaerős játékoskeretet magáénak tudó Balaton-parti csapat vendégeskedik vasárnap kora délután a Hódosban, s azt mindenképpen látnunk kell, hogy a nemzetközi alakulat ellen nem a DVSC SCHAEFFLER a mérkőzés esélyese. Lányaink az elrontott rajt után négy meccset nyertek zsinórban, s bár a játékkal még akadtak problémák, azért láthattuk biztató jeleket. A legjobban talán a felújított Hódos első meccsén, pontosabban annak utolsó harmadában teljesített a csapat, a Siófok ellen is hasonló produkcióra lenne szükség ahhoz, hogy jó meccset játszhassunk az EHF Kupa címvédőjével.

A debreceni szakmai stáb nem számíthat Jelena Deszpotovicsra és Alakszandra Vukajlovicsra. Jeca vállsérülése néhány hét alatt rendbe jön, az Érden súlyos térdsérülést szenvedő Vukasz felépülésére azonban hosszú hónapokat kell várni. Szerb és montenegrói játékosunk kiválása miatt tért vissza Békéscsabáról a nyáron kölcsönadott Vámosi Panna, aki szerdán, a Dunaújváros elleni idegenbeli meccsen fontos pillanatokban lőtt hétmétereseket, s egyszer sem hibázott. Éppen ő szerezte a két pontot érő találatot is.

„Igyekeztem kizárni a külvilágot, szándékosan fel sem néztem az órára, így nem tudtam, hogy mennyi az eredmény és mennyi idő van hátra – elevenítette fel a szerdán történeteket Panna. – Örülök, hogy Köstner Vilmos bízott bennem, s hogy nem okoztam csalódást.”

A Siófok ellen egyre több feladat juthat a fiatal játékosnak, aki még az ifjúsági csapatban is pályára léphetne.

„Tudjuk, milyen erős csapat lesz vasárnap a vendégünk és ez inspirációt jelent – folytatta Panna. – Szeretnénk jó meccset játszani, remélem, hogy sokan lesznek a Hódosban és segítenek nekünk szurkolóink!

A vasárnap 15 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Siófok mérkőzés előtt. Kapunyitás 14 órakor és pénztártnyitás negyedórával korábban 13.45-kor. A két kapu mögötti karzat egyelőre nem használható! A karzatra a belépés tilos! A Hódos Büfé felújítása még nem fejeződött be, ideiglenes büféket a két lelátó alatti folyosón találnak szurkolóink!

A mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A találkozót a Debrecen Televízióban és a dehir.hu/dtv internetes portálon élőben lehet nézni.

A belépőjegy ára egységesen 1500 forint. 

Az MKSZ által kiadott „Egészségügyi Protokoll” továbbra is érvényben van, s az alábbi követelmények betartására kötelezi a klubokat.

  • A mérkőzéseken MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ! A belépés előtt testhőmérséklet mérése kötelező – 37.5 C˚ testhőmérséklet felett nem lehet belépni a csarnokba!
  • Kérjük szurkolóinkat, hogy használják a bejáratoknál, illetve a csarnok különböző pontjain elhelyezett fertőtlenítő állomásokat!
  • Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra.
  • A mérkőzésre a fentebb leírt egészségügyi előírások miatt az első félidő befejezéséig lehet belépni! Ezután már csak a korábban beléptetett nézők tartózkodhatnak a csarnok területén!

A Gyermekmegőrző működését a járványügyi helyzet rendeződéséig felfüggesztjük!

Támogatóink