Norcos és Szedi távozik

Lajtos Nóra az MTK-ban Sirián Szederke Dunaújvárosban folytatja.

Szedi 2014-ben, Győrből került a DVSC-hez, s mindjárt a nyári felkészülés idején elszakadt a keresztszalagja. A súlyos sérülés még jobban megacélozta, kőkeményen dolgozott és a válogatottba is bekerült, jelenleg is Eindhovenben készül a Hollandia elleni Eb-selejtezőre.

– Nagyon sokat jelent számomra ez a négy év, rengeteget fejlődtem a Lokiban és ennek köszönhetően sikerült bemutatkoznom a felnőtt válogatott keretben – mondta a vasárnapi válogatott meccsre készülő játékos. –  Ellenfélként is örömmel fogok visszatérni, hiszen az itteni hangulat számomra mindig inspiráló marad.

Norcos Debrecenben nevelkedett majd 2012-ben Siófokról tért vissza a Lokihoz.
– Nagyon szép időszakot töltöttem itt, tele csodálatos pillanatokkal – emlékezett Lajtos Nóra. – Talán a Magyar Kupa bronzérem volt a legemlékezetesebb, illetve az a bajnoki rájátszás, amelyben kivertük a Dunaújvárost. Fantasztikus a szurkolók szeretete, Debrecen mindig megmarad a szívemben, s remélem akkor is szeretettel fogadnak, ha majd ellenfélként térek vissza.

Köszönjük a Debrecenben eltöltött éveket, mindkét távozó játékosunknak sok sikert kívánunk további pályafutásához. Hamarosan új szerzeményeinkről is beszámolunk!

Támogatóink