Nyerni kell, és kész!

Több szempontból is fontos a szerdai találkozó a DVSC-TVP számára. Éppen ezért érzik úgy a lányok, hogy nincs más opció, meg kell szerezni a két pontot!

dvsc_fehervar_behar2

– Természetesen megviselte a lelkeket az európai kupabúcsú és a mosonszolnoki vereség, éppen ezért volt fontos, hogy feldolgozzuk, ami történt és továbblépjünk – mondta el Csáki Viktória. – Az Alba Fehérvár jó csapat, a belső posztok mindegyikére van két azonos képességű játékosa. A nehezebb rajt után most kezd összeállni a fehérváriak játéka, jó passzban vannak, így nagyon nehéz meccsre számítok. Nekünk viszont több okból is nyernünk kell! Ez lesz a 2016-os év utolsó hazai mérkőzése, s szeretnénk győzelemmel búcsúzni szurkolóinktól. Aki ránéz a tabellára, láthatja, hogy mennyire fontos számunkra a két pont megszerzése, amely átlendítheti a csapatot a holtponton.

Csáki Viki nyáron tért vissza Debrecenbe, s a felkészülés idején még érezte a talpműtétje utóhatását. Az utóbbi hetekben azonban már látszott a teljesítményén, hogy utolérte önmagát, sőt sokak meglepetésére ő lett a DVSC-TVP egyik büntetőlövője.

– Már csak nagyon ritkán fáj a lábam – mesélt Csakesz a sérülés utóéletéről. – Igyekszem élni a nekem jutó lehetőséggel, s a mi a legfontosabb jól érezem magam a csapatban. Ami a hétmétereseket illeti, nekem is meglepetés volt, hogy Tone rám bízta a büntetők egy részét. Furcsa érzés, hogy ott állsz, mindenki téged néz, ehhez is hozzá kell szokni. De minden lehetőségnek örülök, s igyekszem minél több hetest belőni!

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, pénztárunk az ifi mérkőzés előtt, 15:45-kor nyit ki. Újra várjuk a 6 éven aluli gyermekeket gyermekmegőrzőnkbe, játszóházunkba, ahol szakképzett óvónő felügyeli biztonságukat, míg a szülők a mérkőzésen szórakoznak.

Biztonsági okokból műanyagpohárban ezúttal sem lehet folyadékot a lelátóra vinni. Megértésüket köszönjük!

Támogatóink