Nyerni kell!

Vasárnap este nyolckor nagyon fontos mérkőzés vár a DVSC-TVP csapatára.

Szerdán az esélytelenek nyugalmával léphettek pályára a Győr ellen a debreceni lányok, vasárnap teljesen más lesz a helyzet, ezúttal a DVSC-TVP-n lesz a győzelmi kényszer.
– Nincs más opció, mindenképpen nyerni kell – foglalta össze egy mondatban a lényeget Vida Gergő. – Jó hír, hogy Anna Punyko meggyógyult, pénteken már együtt edzett a csapattal. Az ő visszatérésével bővülnek a variációs lehetőségeink.  A siker kulcsa ezúttal is a védekezés és a kapusteljesítmény lehet.

A Kecskemét legutóbb február 4-én, lépett pályára, akkor a Kisvárda volt ellenfelük, így a vendégek két hetet készülhettek a találkozóra, míg nekünk az ETO elleni meccs után négy napunk maradt.
– Nem biztos, hogy ez hátrány, hiszen mi a világklasszisokkal felálló Győr ellen egy jó ritmusú mérkőzést játszottunk, ebből kellene néhány dolgot átmentenünk vasárnapra –folytatta a DVSC-TVP vezetőedzője. – Persze ez teljesen más összecsapás lesz, a legfontosabb, hogy megszerezzük a két pontot.

A vasárnap 20 órakor kezdődő mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti. A Hódos Imre Sportcsarnokban 19 órakor lesz pénztár és kapunyitás. Kérjük szurkolóinkat, hogy induljanak el időben a mérkőzésre, hiszen a Főnix Csarnokban 17.30 kor kezdődik a férfi kosárlabda Magyar Kupa döntője, emiatt nehezebb lesz parkolóhelyet találni, illetve 19 óra és 19.30 között várhatóan nagy lesz a forgalom a környéken!

A késői időpontra való tekintettel a DVSC Kézilabda gyermek játszóháza ezen a napon nem nyit ki!

Támogatóink