Nyíradonyban fogadjuk a Kisvárdát

Két nappal az MTK-Fradi vegyescsapat elleni meccs után pénteken újra pályára lép a DVSC SCHAEFFLER, 15:30-kor Nyíradonyban fogadjuk a Kisvárdát. A találkozó élőben követhető a Kisvárda YouTube csatornáján.

Sűrű a felkészülési program, szerda után pénteken ismét pályán a DVSC SCHAEFFLER csapata. A lányok a hét közepén a fővárosban léptek pályára az MTK és Ferencváros játékosokból álló vegyescsapat ellen, s 34–30-ra kaptak ki. Pénteken máris újabb tesztmeccs vár a debreceni lányokra, ezúttal a Kisvárda lesz az ellenfél, méghozzá Nyíradonyban.

Nálunk továbbra is hiányzik majd az olimpia utáni pihenőjét töltő Bordás Réka És Vámos Petra, a sérült Kovács Anna és Arany Rebeka, valamint az ifjúsági Eb-n szereplő Csernyánszki Lilliána és Panyi Anna. A belépés díjtalan, várjuk szurkolóinkat!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink