NBI/B: nyolcgólos vereség Algyőn

Visszafogott teljesítményt nyújtott, nyolcgólos vereséget szenvedett Algyőn a DVSC SCHAEFFLER U19 az NB I/B ötödik fordulójában.

Nagy feladat, igaz erőpróba várt a lányokra, hiszen az NB I/B ötödik fordulóban az Algyő ellen léptek pályára a mieink.

Panyi Anna góljával kezdődött a mérkőzés, de a következő támadásaink is sikerrel jártak, először a nyolcadik percben vezetett a hazai együttes. Néhány játékvezetői ítélet borzolhatta a mieink lelkiállapotát, volt néhány, Kudor Kitti által talán jogosan vitatott szituáció. Ám a legfőbb probléma a ziccerek elhibázása, illetve a technikai hibák száma volt, amelynek köszönhetően négy góllal is meglépett a rutinos Algyő. Hiába forgatta csapatát Kudor Kitti, az első játékrész végére öt gólos előnyt alakítottak ki a vendéglátók, holott az utolsó találat debreceni volt, Kostyó Panni szerezte.

Nem mondhatni, hogy álomszerűen indult volna a második félidő… Hét perc után szereztük az első akciógólt Makó Zoé révén, amelyet egy üres kapus találat követett, hálóőrünk, Reszegi Eszter jóvoltából! Talán ez a momentum emelte kissé magasabb hőfokra a lányokat, érezhető volt a harci szellem ebben az időszakban. Panyi Anna átlövésével háromra zárkóztunk, felcsillant egy apró reménysugár. Sajnos ezt egy hatperces gólcsend követte a mieink részéről, amelyet Helm Boglárka hétméteres gólja zárt le.

Nyolcgólos vereség lett a vége, nem ezen a mérkőzésen nyújtották legjobb teljesítményüket a lányok. Ebből is lehet, sőt kell tanulni!

Levendula Hotel Algyő–DVSC SCHAEFFLER U19 31–23 (15–11)
Algyő, 135 néző: V: Ignéczi I., Pánczél-Héjjas T.

ALGYŐ: Gadányi M. – Miklós K. 3, Szécsi R. 4, Simon A. 5, Balogh B. 1, Zsikó Zs. 6, Szepesi I. 1. Csere: Rácz G., Dobó (kapusok), Valaczkai-Rózsa V. 3, Németh I. 1, Vass T. 2, Kárász Sz., Szabó F. 3, Csáki F. 1. Edző: Farkas József Dániel
DVSC: Torda V. – Kiss Cs., Helm B. 5 (4), Kostyó P. 2, Bacenkova D. 2, Panyi A. 5, Bákonyi L. 3. Csere: Reszegi E.  1 (kapus), Lakatos P. 1, Fodor V. 1, Nagy N. 1, Szabó F. 1, Silye N., Makó Z. 1, Balogh R. Edző: Kudor Kitti

Kiállítások: 10, ill. 6 perc
Hétméteresek: -/-, ill. 4/4.

MESTERMÉRLEG
Kudor Kitti: Ezen a mérkőzésen a játék minden elemében alulteljesítettünk.

Támogatóink