DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Nyugodj békében Komcsi!

A kézilabdapályán nőttél fel, a csapattal együtt. Azzal a csapattal, amit a szüleid alkottak, hoztak létre a semmiből. Hol is gyermekeskedhetett volna Komáromi Ákos és Komáromi Ákosné, Éva néni fia? A lányok imádták a köztük rohangászó, fékezhetetlen kis ördögfiókát, aki minden csínytevésben benne volt. Akkor is csak mosolyogtál, amikor a csajok waxot kentek a fejedre, le kellett vágni a hajadat.

Ezek után természetes volt, hogy szurkolóként is a Loki kézicsapata lett a szíved csücske. Bárhova elutaztál a lányokért, s nem csak akkor, amikor ment a szekér. A legendás Szívtiprók egyik meghatározó alakjaként szervezted az utazásokat, akkor is, amikor a kiesés ellen küzdött a DVSC. Azt mondják, bajban ismerszik meg a barát… Hát, Te barát voltál a legnehezebb időkben is.
Mostanában jobban alakultak a csapat dolgai, s mintha Te is mosolygósabb lettél volna. Már terveztétek az újabb európai kézilabda utakat, hiszen abban biztosak voltatok, hogy jövőre újra kupainduló lesz a csapat.

Aztán eljött az a borzasztó csütörtök, a baleset, amely után hiába küzdöttél, már nem volt visszaút.
Szeptemberben újra kezdődik a női kézilabda bajnokság. Nyerünk és vesztünk, a lányok Érted is küzdenek majd a pályán. De Nélküled egyik meccs sem lesz többé olyan, mint korábban.
Egyet ígérhetünk, Komcsi! A DVSC kézilabdacsapatánál senki nem fog Téged elfeledni!

A Debreceni Sportcentrum Kft., a DVSC Futballszervező Zrt., és a DVSC Kézilabda Kft. saját halottjának tekinti Komáromi Gábort.

Támogatóink