Oda a veretlenség, kikaptunk az MTK otthonában!

Ennyi kapott góllal nem lehet meccset nyerni – nem is sikerült!

A katasztrofális kezdés már előre vetítette a szomorú véget, három perc után 3–0-ra vezetett a házigazda. Könnyen lőtt gólt az MTK, mi pedig védekezésben és támadásban is rengeteget hibáztunk. Aztán kicsit összekapta magát a csapat, zárkóztunk, sőt egyenlíteni is sikerült, ám a fékidő vége újra a remekül küzdő kék-fehéreké volt.

A második játékrész elején Jelena Deszpotovics volt megállíthatatlan, így folytatódott az üldőzőverseny, amelyben ismét csak az egyenlítésig jutottunk el, átbillenteni nem sikerült az eredményt. Pedig akadt ziccerünk egálnál, de kimaradt. Az MTK eksztázisban harcolt, s élt a lehetőséggel, megérdemelten szerezte meg a két pontot.

Ezzel oda a DVSC SCHEFFLER veretlensége, javításra azonban még van lehetőség!

MTK-BUDAPESTDVSC SCHAEFFLER 3633 (15–13)
Népfürdő utca, 350 néző. V: Andorka, Hucker
MTK:  SUBA – DÁVID-AZARI 4, Dakos 2,, Szabados G., SZÖLLŐSI-ZÁCSIK 7, TÓTH E. 6, Sallai N. 2, Csere GYŐRI (kapus), Malovics 1 PÁL T. 7 (3), Juhász E., Gerháth  3, MIHÁLYFFY 4, Ferenczi P.. Edző: Golovin Vlagyimir.
DEBRECEN: Triffa – Varsányi, Karnik Sz. 1, Vámos P. 4, Tóvizi, DESZPOTOVICS 8, VANTARA-KELEMEN 5.
Csere: Szabó D. (kapus), Kovács Anna 6, Bordás 2, Bulath 2, Szabó P., Karsten 3, Arany R. 2 Edző: Köstner Vilmos

Az eredmény alakulása. 3. perc: 3–0. 7. p.: 4–3. 16. p.: 9–6. 27. p.: 13–13. 39, p.: 19–19. 46. p.: 21–19. 50. p.: 28–28. 57. p.: 33–32.
Kiállítások: 14, ill. 6 perc
Hétméteresek: 5/3 ill. 4/0.

MESTERMÉRLEG
Golovin Vlagyimir: – Eksztázisban játszottunk és ennek már voltak előjelei a heti edzésmunkában is. A lányok nagy nyerni akartak, s sikerült is megszerezünk a két pontot. A sok kapott gól ellenére ki kell emelnem kapusainkat, hiszen kritikus pillanatokban segítettek a csapatnak.

Köstner Vilmos: – Tudtuk, hogy egyszer megszakad a veretlenségi sorozatunk, ám arra nem számítottunk, hogy éppen most. Olyan volt a meccs, mint Sztálingrád ostroma, szétlőttek minket a hazaiak. Ilyen védekezéssel és kapusteljesítménnyel nem lehet meccset nyerni!

Támogatóink