DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Oguntoye Viki: nagyon jó közösség jött össze a Lokinál

Oguntoye Viktória többet várt magától és sajnálja, hogy nem végig Köstner Vilmos volt az edzője a DVSC-nél.

Ogu 2018 nyarán érkezett Debrecenbe, s nem került ismeretlen közegbe, hiszen jónéhány játékossal játszott korábban egy csapatban, Bulath Anitával, Kovács Annával és poszttársával, Triffa Ágival együtt nyertek EHF Kupát a 2015/16-os szezonban.

„Nagy reményekkel érkeztem a DVSC-hez és nem titok, hogy többet vártam magamtól, mint ami összejött ebben a periódusban – értékelte saját produkcióját a kiváló kapus. – Vannak az életben olyan időszakok, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy azt az ember eltervezi, ez ilyen volt. Külön sajnálom, hogy a rendkívüli helyzet miatt így lett vége ennek a szezonnak, hiszen nagyon közel voltunk a negyedik helyhez, igaz még sokat kellett volna tenni azért, hogy ez megvalósuljon. Szerettem a csapatot, nagyon jó közösség jött össze a Lokinál, szerettem Köstner Vilmossal dolgozni. Vili bá’ kemény edző, de nagyon érti a dolgát, igazából azt sajnálom, hogy 2018 nyarán nem vele kezdhettem el a közös munkát.”

Bár Oguntoye Vikiben maradt hiányérzet, azért akadtak szép pillanatok a kapus debreceni korszakában. A legemlékezetesebb talán a DVSC SCHAEFFLER utolsó EHF Kupa csoportmeccse volt, amikor a hajrában több bravúrt is bemutató Oguntoye Viki tíz másodperccel a Banik Most–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés vége előtt 29–28-as debreceni vezetésnél kivédte Petra Manaková hétméteresét, így a csapat győzelemmel búcsúzott a sorozattól.

„Az a meccs, az a védés jót tett a lelkemnek” – idézte fel a csapatot Csehországba is elkísérő szurkolóknak nagy élményt jelentő hárítást Ogu.

Oguntoye Vikinek további sok sikert kívánunk pályafutásához!

Támogatóink