DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Őket kell legyőzni!

Brazil, dán, tunéziai, ukrán, spanyol és orosz légiós a keddi ellenfélnél. Kedden 18 órakor őket kell legyőzni!

LOki4

Hol vannak már azok az idők, amikor Orbán Annamária leigazolása jelentette a szenzációt a siófokiaknál. Vagy, amikor néhány évvel korábban az volt a meglepetés, hogy a Balaton fővárosának csapata vállalja az NB I-es szereplést.

Vállalták, hogy aztán a 2011-es „első nagybevásárlás” keretében leigazolják Orbán Anna mellé többek között Mörtel Renátát, Bódi Bernadettet és Herr Orsolyát. El is jutottak a harmadik helyig, ami mindenképpen elismerésre érdemes produkció, még akkor is, ha a bronzcsapatból – melynek Lajtos Nóri is tagja volt – már csak Orbán Anna játszik siófokiaknál, így nem is meglepő, hogy ő a csapatkapitány.

A Siófok újabb nagy nekibuzdulása újra megpezsdítette a játékos piacot, s nem csak idehaza. Pastrovics Melinda és Erdősi Ildikó személyében válogatott játékosok érkeztek, majd jött az ex-Hypo klasszis, brazil Daniele Piedade és a német válogatott Nina Wörz. A cél újra a dobogó volt, de a felsőházról éppen az alapszakaszban, Debrecenben elvesztett meccsel maradt le az SKC, így a nyárra tervezetett Golovin Vlagyimir, Christian Dalmose edzőváltást előre hozták néhány hónappal.

A dán edző pedig alaposan belehúzott a nyáron, járta a piacot és vásárolt. Komoly nemzetközi brigádot hozott össze, hiszen érkezett a cseh Michaela Hrbková az ukrán Valentyina Szalamaka, a spanyol Lara González, a tunéziai Asma El Ghaoui az osztrák Kristina Logvin (a Hypo-ikon Tanja Logvin lánya, aki még a szezon kezdete előtt tovább is állt). Hogy Dalmose szabad kezet kapott azt bizonyítja, hogy a nagy tehetségnek tartott Silje Brons Petersent az edző kérésére szerződtették a dán második vonalból, s a kurtán-furcsán távozó Logvin helyére „gyorsban” megszerezték az orosz válogatott Irina Nyikityinát, akit Marija Garbuz a nemzeti csapatból, Jelena Deszpotovics pedig a Buducsnosztból ismerhet.

A roppant erős keretnek köszönhetően eddig jól teljesített a Balaton-parti együttes, amely csak Győrben kapott ki, s a szünetben még az ETO otthonában is vezetett. Az viszont mindenképpen említésre méltó, hogy a nagy nemzetközi nyüzsgésben eddig Orbán Anna (29 gól) és Such Nelli (25) a csapat két legeredményesebb játékosa.

S, hogy mi kell a soknemzetiségű vendég legyőzéséhez? Maximális koncentráció, megalkuvást nem ismerő küzdőszellem, debreceni szív és persze a Loki fantasztikus szurkolótábora.

Együtt sikerülhet! Holnap 18:00, Hódos!!!

Támogatóink