DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Okosan kell játszani!

Lotte Grigel, a továbbjutásról, az érdi meccsről, és Debrecenről!

A Hódosban rendezett szalagtűző ünnepségek miatt pénteken és szombaton a Főnix Csarnokban készült a DVSC-TVP csapat a vasárnapi bajnokira. Ennek egy előnye kétségtelenül van, hiszen az Érd Aréna is parketta borítású.
A debreceni lányokat egyáltalán nem zavarta a helyszínváltás, jókedvűen gyakoroltak.

– Fontos volt számunkra a vasárnapi siker –elevenítette fel még a kupacsata emlékeit Lotte Grigel. – A klub és a szurkolók számára is sokat jelentett a győzelem, hiszen így további EHF Kupa-mérkőzések várnak ránk. Ebben a párharcban megtapasztalhattuk, hogy képesek vagyunk nagy mélységekből is visszakapaszkodni. Vasárnapi ellenfelünk remek csapat, éppen ezért okosan kell kézilabdáznunk, a maximumot kell nyújtani ellenük.

Lotte már több mint három hónapot töltött Debrecenben, megkérdeztük, hogy érzi magát.
– Nagyon jól – mondta széles mosollyal az arcán a dán válogatott irányító. – Sosem volt még részem ilyen szenvedélyes szurkolásban, ami pozitívan hat a teljesítményemre. A csapaton belül is remek a hangulat, a lányok nagyon segítőkészek, ezzel jelentősen megkönnyítették a beilleszkedésemet. A város gyönyörű, különösen a debreceni nyár tetszett nagyon. Keményen készülünk az előttünk álló feladatokra, izgatottan várom, mit hoznak a következő hónapok!

Támogatóink