Som Ildi Hajdúnánáson folytatja

A Loki saját nevelésű irányítója a nánási NB I/B-s csapathoz igazol.

– Nehéz döntés volt?

– Ez volt a legésszerűbb. Hosszú távon, külföldön szeretnék játszani, voltak is ajánlataim, de nagyon gyorsan kellett volna dönteni, a kapkodás pedig nem vezet jóra.

– Mi szólt a Hajdúnánás mellett?

– Tetszik, hogy vannak célok, elképzelések. Szerethető csapatba kerülök, ahol a Lokihoz hasonlóan, jó a közösség.

– Mennyire csalódás számodra, ami történt?

– Eleinte csalódott voltam, de rájöttem, hogy minden okkal történik. Megértem, hogy a DVSC jelenlegi keretében nem jutottam annyi játéklehetőséghez, az első csapatnál, amennyire számítottam. Marincsák Niki érkezésével pedig egyértelmű lett a helyzet, s ez tulajdonképpen jó… Próbálom a legpozitívabban nézni a helyzetet. Szeretném felépíteni magam, mert tudom, hogy sokkal többre vagyok képes. A legfontosabb azonban, hogy nem rossz szájízzel válunk el. Kedden is ott szurkoltam a lányoknak, együtt ünnepeltem velük a Fehérvár elleni győzelmet. És őszintén örültem a sikernek!

– Mik a céljaid Hajdúnánáson?

– A tabellát kár nézni, hiszen hatalmas a szakadék, de szeretnénk minél több meccset megnyerni. Remélem, ebben nagy szerep jut nekem. Ezen kívül szeretnék edzősködni, lehet, hogy kapok egy gyerekcsapatot.

– Leendő csapatodban vannak ismerőseid?

– Mikula Dóri és Simsik Cyntia Debrecenből kerültek ki velük természetesen jóban vagyok, Takács Andi pedig régóta barátnőm, vele napi szinten tartom a kapcsolatot.

– Mi jut eszedbe, ha azt hallod, április 19., vasárnap?

– Passz.

– Az NB I/-ben ekkor rendezik a DVSC-TVP II-Hajdúnánás SK meccset.

– Hú! Biztos nagyon fura érzés lesz bennem, hiszen olyanok ellen lépek pályára, akik egy-két hónappal korábban még a csapattársaim voltak, s nagyon jó barátaim. Furcsa lesz, de azt hiszem, mindenki megértheti, hogy azon a meccsen a Nánás sikeréért hajtok majd.

– A debreceni csapattársak tudnak már a váltásról?

– A Facebook-on már körbement a hír.

– Szervezel búcsúbulit?

– Nem szeretek búcsúzkodni, de isten igazából nincs is rá szükség, hiszen ha tudok, ott leszek minden Loki-meccsen!

Mi pedig továbbra is szorítunk Cucu sikeréért, és bármerre is visz az útja, mindig szurkolunk majd neki!

dvsckezilabda

Támogatóink