OSB: kezdődik a rájátszás

A csoportmeccseket százszázalékos teljesítménnyel abszolválták a DVSC-TVP-Aquaticum serdülői, jöhet a felsőházi rájátszás.

Vida Gergő tanítványai az Országos Serdülő Bajnokság D-csoportjában szerepeltek, s a Debreceni Sportcentrum SI-t, a Balmazújvárost, a Kisvárdát (ez a három csapat szintén továbbjutott) a Hajdúnánást, a Hajdúböszörményt, a Hajdúnánás II-t, a Nyíradonyt és a Téglást megelőzve végeztek az élen. A négy továbbjutó az egymás elleni eredményeit magával vitte a felsőházi rájátszás D-H-csoportjába, ahol a Hódmezővásárhely, a Kézilabda-Szeged SE az Orosháza és a Békéscsaba csatlakozott hozzájuk. A rájátszás nyolc fordulójában a D-csoport csapatai oda-vissza játszanak a H-csoportból ékezőkkel, így alakul ki a végeredmény, az első két helyezett jut az OSB nyolcas döntőjébe. A DVSC csapatának egyértelműen a továbbjutás, s ezen belül a csoportelsőség a célja. A Loki a maximális, 12 ponttal kezdi a felsőházi kört, egy ponttal megelőzve a Vásárhelyt, s néggyel a Szegedet. A Debreceni Sportcentrum SI tehetségei hét ponttal, a negyedik helyről rajtolnak, ami annak tükrében különösen értékes, hogy ebben a csapatban a korosztálynál egy-két évvel fiatalabb lányok játszanak, azaz a debreceni utánpótlás működik.
A DVSC-TVP-Aquaticum március 4-én, szerdán 16 órakor a Békéscsaba ellen kezdi meg szereplését az OSB felsőházi rájátszásában, a helyszín (mint valamennyi hazai OSB-meccsen) a Monostorpályi úti utánpótlás csarnok.


OSB, FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, D-H CSOPORT

A DVSC-TVP-AQUATICUM PROGRAMJA

Március, 4., szerda, 16.00
DVSC-TVP-Aquaticum-Békéscsaba

Március, 13., péntek, 17.30
Szeged-DVSC-TVP-Aquaticum

Március 19., csütörtök, 17.30
Orosháza-DVSC-TVP-Aquaticum

Április 8., szerda, 16.00
DVSC-TVP-Aquaticum-Hódmezővásárhely

Április 16., csütörtök, 16.00
Békéscsaba-DVSC-TVP-Aquaticum

Április 22., szerda, 16.00
DVSC-TVP-Aquaticum-Orosháza

Április 30., csütörtök, 16.00
DVSC-TVP-Aquaticum-Szeged

Május 6., szerda, 17.00
Hódmezővásárhely-DVSC-TVP-Aquaticum

Támogatóink