OSB: tovább az országos döntőért

A Balmazújváros otthonában is magabiztosan nyert a DVSC-TVP, s ezzel százszázalékosan zárta az OSB első és második szakaszát.

A DVSC-TVP a D-csoport felsőházi rájátszásában a legnagyobb rivális Balmazújváros otthonában játszotta utolsó meccsét. A találkozó elején még a hazaiak vezettek, ám 6–3 után egy remek sorozatot hozott össze a DVSC-TVP, s fordított (6–9). Innen pedig már nem volt visszaút a jól küzdő Balmazújváros számára. Ezzel a DVSC-TVP a most legyőzött Balmazújváros, a DSC-SI és a Kisvárda társaságában jutott be a rájátszás CD-ágának felsőházába, méghozzá hat győzelemmel, azaz 12 ponttal, hiszen a továbbjutók az egymás elleni eredményeiket magukkal viszik. A C-csoportból a Fradi első csapata (FTC-Alimax), a Fradi második csapata (FTC II-Mivitotal), az óbudai ÓKSI, és a Salgótarján jutott be, ellenük játszik oda-vissza a DVSC-TVP. A nyolc együttesből az első kettő jut be az országos döntőbe
OSB, D-CSOPORT, FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS
BALMAZÚJVÁROSI NKK–DVSC-TVP 23–31 (10–15)
DVSC: Szabó D., Hadas P. (kapusok) – Zelizi F. 4, Vámosi P. 1, Petrus M. 2, Borgyos P. 4, Nemes N. 5, Bognár A. 7,. Kelemen G. 3, Kozma K. 4, Varga Tóth R. 1, Barabás Zs. Edző: Vida Gergő.

Támogatóink