DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Péntek: a javítás napja

Az MTK Budapest elleni váratlan vereség után nem is lehet más célja a csapatnak, mint legyőzni a Vácot, a pénteken 18 órakor kezdődő meccsen.

beharangozo_dvsc_vac

Az újesztendő első hazai összecsapása vár a DVSC-TVP együttesére január 8-án, pénteken 18 órakor a jó erőkből álló Ipress Center-Vác lesz a DVSC-TVP ellenfele. A csapat túl van az MTK-tól elszenvedett vereség miatti sokkon, s minden energiájával az új feladatra összpontosít. A váci csapat a Loki közvetlen riválisa, ezért is fontos lenne a mérkőzése, ám a lányokban nagyon dolgozik a becsvágy, szeretnék kijavítani a vasárnapi letaglózó bakit.

A játék minden elemében javulni kell ahhoz, hogy sikerüljön megszerezni a roppant fontos két bajnoki pontot, hiszen vasárnap a támadójáték többnyire akadozott, a védekezés egy rövid időszakot leszámítva nagyon messze volt attól a szinttől, amit Tone Tiselj, s a szurkolók is joggal várnak el a Lokitól, s sokkal markánsabb kapusteljesítményre is szükség lenne. A fővárosi mérkőzésen egyedül a szélsők hozták az elvárható szintet, de bennük is több van.

A szurkolók készülnek az első 2016-os hazai meccsre, nagyon jó érzés, hogy egy bántó vereség után is ott állnak a csapat mellett.

„A csapat megmutatja, hogy a vasárnapi fiaskó csak egy kisiklás volt és lemossuk a Vácot. Míg a lelátón mi mutatjuk meg, hogy az újévben is mi teremtjük a legjobb csarnok hangulatot az országban!” – áll az Ultras Debrecen facebook oldalán megjelent írásban.

Valóban, mindenkire szükség van a lelátón!

Támogatóink