DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Pénteken bajnoki főpróba és szurkolói ankét

Augusztus 27-én, pénteken 15.30-kor játssza a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccsét a DVSC SCHAEFFLER. A találkozó után, 17.30-tól szurkolói ankét a THE BEAVER-ben.
 

A tervek szerint kilenc felkészülési mérkőzést játszott volna csapatunk a bajnoki rajtig, ám az élet, pontosabban az NB I sorsolása átrendezte a programot. Mivel a DVSC SCHAEFFLER szeptember 10-én a Kisvárda ellen kezdi meg a 2021/22-es szezont a két csapat szakmai stábja úgy döntött, hogy a szeptember 2-ára tervezett edzőmeccs elmarad. Így az augusztus 27-én, pénteken, a Hódosban délután fél négykor kezdődő, MTK Budapest elleni mérkőzés jelenti a bajnoki főpróbát a debreceni lányok számára.

„A felkészülésünk vége felé járunk, nagyon tisztességesen és jól dolgozott a csapat – mondta a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője, Szilágyi Zoltán. – Természetesen akad még sok dolog, amit pontosítanunk kell, a pénteki, MTK elleni edzőmérkőzésünk is ezt a célt szolgálja. Kisebb gondot okoz, hogy a sérülés után rehabilitációs munkát végző Kovács Annán és Arany Rebekán kívül betegsége miatt Karina Jezsikava is hiányzik majd pénteken. Emiatt kicsit át kell majd variálni a kezdőcsapatot és a játékunkat. Ez lesz az utolsó meccsünk a bajnoki rajt előtt, a Kisvárda elleni jövő heti találkozót az ellenfél edzőjével, Bakó Botonddal egyetértésben lemondtuk. Nem lett volna értelme nyolc nappal az egymás elleni bajnokink előtt játszani. Szeptember tizedikéig még egymás között játszunk, s remélem az első fordulóban a Kisvárda ellen jó teljesítményre leszünk képesek!”

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak. A belépés díjtalan!

Az MTK elleni mérkőzésen a Hódos Imre Rendezvénycsarnok lelátóinak Főnix Csarnok felőli oldala lesz megnyitva. A meccsnapon 14.30-tól vár mindenkit a megújult Hódos Büfé, azaz a THE BEAVER.

A mérkőzés után, 17.30-tól a THE BEAVER-ben várjuk az érdeklődőket a szezont felvezető szurkolói ankétra. A rendezvényen ott lesz Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője, Szilágyi Zoltán, a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője, az új csapatkapitány, Hornyák Dóra, az olimpián szerepelt Bordás Réka, valamint egyik új játékosunk, az U19-es Eb-aranyérmes Vámos Míra.

A meccs és a szurkolói ankét napján 13 órakor lesz Jeddi Mária temetése. Szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnok főbejáratánál emlékezhetnek klubunk legendás játékosára egy szál virággal vagy egy mécses meggyújtásával.

Támogatóink