Pénteken jöhet a közös ünneplés!

A Magyar Kupa bronzérmes DVSC-TVP a Mosonmagyaróvár ellen lép pályára a Hódosban.

Meglehetősen mozgalmas hetet hagyott maga mögött a DVSC-TVP együttese, hiszen a lányok szerdától-vasárnapig háromszor léptek pályára, s a sorozat megkoronázásaként megszerezték a harmadik helyet a Magyar Kupa kecskeméti négyes döntőjében.

A legkitartóbb szurkolók már vasárnap este köszöntötték a bronzérmes csapatot, hiszen a Hódos Imre spotcsarnok parkolójában tűzijátékkal várták a lányokat, majd közös éneklés és pezsgőzés volt a program.

A fárasztó széria után Tone Tiselj hétfőre pihenőt adott a játékosoknak, kedden délután azonban már edzés várt a csapatra. Az élet ugyanis megy tovább, pénteken 18 órakor a Mosonmagyaróvár ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen a DVSC-TVP. A lányok már nagyon várják, hogy a hétvégi siker után újra találkozhassanak közönségükkel, s a közös ünneplésre készülnek.

A mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni, csütörtökön 14-től 20 óráig, míg a meccs napján, azaz pénteken 12-től 15 óráig a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzetei portáján. A meccs előtt a pénztár fél 4-kor nyit majd ki, kapunyitás 15 perccel később, 15.45-kor. A felnőtt meccs előtt 14 órától a juniorok, 16 órától az ifjúságiak lépnek pályára. A juniormeccs ingyen megtekinthető, ezután mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, s már csak belépővel lehet visszatérni.

Támogatóink