Pénteken jön a Kispest!

Véget ér a több mint kéthetes meccs nélküli időszak, pénteken újra pályára lép a DVSC-TVP, az újonc Kispest látogat a Hódosba.

Szerencsére egészségesen tértek haza válogatottjaink, s kedd óta újra teljes létszámmal készül a DVSC-TVP a bajnokság folytatására. A jövő hét erőltetett menete előtt (szerdán bajnoki meccs Érden, szombat-vasárnap MK Final Four Kecskeméten) rávezetésként az újonc fővárosi csapat lesz a DVSC-TVP vendége.

A kispestiek a bravúrszámba menő feljutás után meglehetősen szűkös anyagi lehetőségek mellett vállalták el a szereplést a legmagasabb osztályban, s bár sokan azt jósolták, hogy szerzett pont nélkül lesznek utolsók, két idegenbeli bravúrral (győzelem az MTK, döntetlen a Budaörs otthonában) már bizonyították, hogy felérik az NB I szintjét.
Ezzel együtt persze a DVSC-TVP a pénteki mérkőzés toronymagas esélyese, ezt támasztja alá, hogy október 1-én 43–24-re nyertek Tone Tiselj tanítványai a Kispest otthonában. Ráadásul a piros-feketékre a debreceni kirándulás előtt még vár egy mérkőzés, ma este a Fradi otthonában lépnek pályára.

Pénteken 18 órakor tehát DVSC-TVP–Kispest NKK mérkőzés, előtte 14 órakor junior (ez a találkozó ingyen megtekinthető), 16 órakor ifjúsági mérkőzés. Pénztárnyitás 15.30-kor, kapunyitás 15.45.kor. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni hétköznapokon 14 és 20 óra között a Hódos Imre Rendezvénycsarnok hátsó, személyzeti portáján.

Támogatóink