Pénteken jön a Kisvárda

Ma 19.30-kor szurkolói ankét, pénteken az első májusi bajnoki, a Kisvárda ellen.

A mai szurkolói ankét helyszíne a DVSC-TVP Hódos Imre Sportcsarnokban található sajtószobája. Bejárat a hátsó személyzeti porta felöl. Ábrók Zsolt ügyvezető és Tone Tiselj vezetőedző válaszol a kérdésekre.

Még két hazai mérkőzés vár a szezonban a DVSC-TVP-re, ezek közül az elsőt május 5-én, pénteken 18 órakor játssza a csapat, a Kisvárda Master Good SE lesz a debreceni lányok vendége. A szabolcsi együttes ugyan újoncaz első osztályban, ám játékoskerete felettébb veretes, s az utóbbi hetekben a csapat játéka is egyre jobb. A legutóbbi fordulóban hazai pályán a Ferencvárost szorongatták meg. A Várda legjobb formában levő játékosa a válogatott Tóth Gabriella, aki hét gólt szerzett a zöld-fehérek elleni találkozón.

A Vác elleni meccset kihagyó debreceniek közül Karina Jezsikava immáron teljes értékű edzésmunkát végez, s Marija Garbuz sérülése is szépen javul, reményeink szerint a két idegenlégiós ott lehet a pénteki bajnoki mérkőzésen.
Fontos tudnivaló, hogy a pénteki felnőtt bajnoki előtt nem lesznek utánpótlás meccsek. A két klub fiataljai vasárnap találkoznak, a juniorok 14, az ifjúságiak 16 órakor kezdenek a Hódosban.

Támogatóink