DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Pénteken jön a Siófok!

Két győzelem után a hangulat érthetően jó, a betegek meggyógyultak, a csapat várja a Siófok elleni csatát, amely pénteken, 18 órakor kezdődik.

Loki2

Az MTK-Budapest és a Szeged legyőzése önbizalom növelőnek is jó volt, ráadásul a Tisza-parti meccsen a Loki legyőzte az influenzát, a Szegedet és nem utolsó sorban önmagát.
„Nem volt egyszerű mérkőzés, hiszen kézsérülése miatt nem játszhatott Bobana Klikovac, s betegség miatt is sokan hiányoztak – emlékezett Varga József a szombati találkozóra – A pályára lépők között is voltak jónéhányan, akik a héten több edzést kihagytak betegség miatt, így érthető, hogy a második félidő derekán a fáradtság miatt volt egy kis holtpont. Ennek ellenére ebből is tanulnunk kell, hiszen a Siófok ellen nem fér bele egy ilyen rossz széria.”
Hétfőre a betegek nagy része meggyógyult, s kedden Bárány Kriszti is csatlakozott a csapathoz, amely elszántan készül a Siófok elleni csatára. A Balaton-parti együttes az elmúlt hétvégén a Hypo NÖ otthonában lépett pályára a KEK nyolcaddöntőjében, s nem tudta megőrizni ötgólos előnyét, búcsúzott a sorozattól.

PÉNTEK, 18 ÓRA, HÓDOS: DVSC-TVP-AQUATICUM-SIÓFOK KC

„A Siófok a Hypo ellen is bizonyította, hogy remek csapat, s ha nem hibázza el ziccereinek nagy részét, simán kiejtette volna a BL-ből érkező osztrák együttest – folytatta a Loki mestere. – Vendégeink egyik legveszélyesebb fegyvere a rendezetlen védelem elleni támadójáték, ezt kell megakadályoznunk. Nyerni szeretnénk, mert a matematika-szakkör nem a mi műfajunk, nem kiszámolni szeretnénk, miként kerülhetünk a nyolc közé, hanem pontokat akarunk szerezni. A Siófok remek csapat, az első perctől nagyon észnél kell lennünk, s akkor megszerezhetjük a győzelmet.”

Támogatóink