Pénteken kezdődik a végjáték

Február 6-án, 18 órakor az MTK-Budapest ellen játszik a Hódosban a DVSC-TVP-Aquaticum. Ezzel a mérkőzéssel kezdődik meg az alapszakasz hajrája, az utolsó öt forduló, amely mindenről dönt.

beharangozo_dvsc_mtk

A fővárosiak remek sorozatot tudhatnak maguk mögött, a legutóbbi négy meccsükből hármat megnyertek (a Békéscsabát, a Szegedet és a Mosonmagyaróvárt győzték le), s így tíz pontjukkal, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megelőzték a tabellán az ugyancsak tízpontos Lokit. Az MTK szériája azt is megmutatja, hogy mennyire értékes sikert arattak Varga József tanítványai októberben Budapesten.

Az MTK ellen tehát megkezdődik a hajrá, amelynek úgy vághat neki a DVSC-TVP-Aquaticum, hogy reális esélye van célja elérésére. Másképpen fogalmazva, a sorsunk a saját kezünkben van, ha megszerezzük a szükséges pontokat, nem kell idegeskedve figyelni a riválisok eredményeit.

Ehhez azonban elsőként pénteken, az MTK-t kell (!) legyőzni. Nem megoldhatatlan feladat, ám nagy hiba lenne lebecsülni a bajnoki rajt óta rengeteget fejlődő együttest. A kulcsfontosságú két pont megszerzésében ismét rengeteget segíthet a debreceni közönség. Péntek, 18 óra, Hódos, DVSC-TVP-Aquaticum-MTK!

Mindenkit vár a CSAPAT!

Támogatóink