Pénteken rajt, elindult a jegyárusítás!

Pénteken, 18 órakor a Kisvárda ellen kezdi meg 2021/22-es bajnoki szereplését a DVSC SCHAEFFLER csapata. A mérkőzésre már megvehetik belépőjüket szurkolóink.
 

A jegyeket elővételben online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ menüpont használatával már ma is megválthatják. Ezen kívül a mérkőzés napján, szeptember 10-én, pénteken reggel 9 órától nyitva tart a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára, ahol személyesen is megvehetik jegyüket.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

A felnőttek mérkőzése előtt a DVSC Kézilabda Akadémia két I. osztályú bajnokságban szereplő utánpótláscsapata is pályára lép a Kisvárda ellen. A serdülők találkozója 14, az ifjúságiak meccse 16 órakor kezdődik. Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

    Támogatóink