DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Pénteken rajt, idegenben kezdjük a szezont!

Szeptember 1-én, 18 órakor az Alba-Fehérvár otthonában kezdi meg bajnoki szereplését a DVSC SCHAEFFLER.

Mozgalmas szeptember, nyolc mérkőzés vár a csapatra. Ennek a nagy menetelésnek lesz Székesfehérváron a nyitánya. Az Alba ellen idegenben soha nem egyszerű nyerni, ezúttal sem vehetik félvállról Szilágyi Zoltán tanítványai a mérkőzést. Ellenfelünk a felkészülés során Szlovákiában és Csehországban is nyert egy nemzetközi tornát, a bajnoki főpróbán pedig négygólos vereséget szenvedett a cseh-szlovák közös bajnokság (Mol Liga) címvédője, a Dunaszerdahely otthonában.

A székesfehérvári együttes nyáron érkezett vezetőedzője, Horváth Roland ezúttal debütál tétmeccsen az Alba kispadján.

– Már mindannyian nagyon várjuk a bajnoki rajtot – mondta honlapunknak Csernyánszki Liliána. Nagyon sokat dolgoztunk a felkészülés alatt, rengeteg kondiedzésünk volt, sokat futottunk, különböző felméréseken vettünk részt, szóval alaposan felkészültünk a szezonra, de jó lesz most már újra tétmeccset játszani. Unatkozni nem fogunk, mert innentől kezdve egymást érik majd a mérkőzések.

Cseri szerint a fehérvári túra nem lesz egyszerű, de bízik a jó kezdésben.

– Nagyon jó játékosaik vannak és erőnlétileg is rendben vannak, így biztos nem lesz könnyű dolgunk. Fontos lesz, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani. A védekezésünk legyen hatékony és a megszerzett labdákból legyen lehetőségünk lerohanásgólokat szerezni.

A KÖFÉM Sportcsarnokban (Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.) szeptember 1-én, pénteken 18 órakor kezdődő Alba-Fehérvár–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Bóna Szabolcs és Földesi Ferenc vezeti majd.

 

 

Támogatóink