Pénteken sem tét nélkül

Az alapszakasz utolsó meccsét játssza pénteken 18 órakor a Hódosban a DVSC-TVP-Aquaticum, az ellenfél az ősi rivális, Békéscsaba. Hiba lenne kihagyni!

Az már eldőlt, hogy mindkét csapat ott lesz a rájátszás középházában, azaz a pénteki kívül még két Loki-Csaba vár a szurkolókra. Egyelőre azonban a jelenlegi meccsre vetjük vigyázó szemünket, hiszen a csata tétje a hetedik hely. Jelenleg a debreceni hölgyek vannak lépéselőnyben, 18 ponttal a mindkét fél által áhított hetedik helyen állnak, kétegységnyivel kevesebbet gyűjtöttek a lila-fehérek. Így a pénteki helyzet kristálytiszta: hazai győzelem, vagy pontosztozkodás esetén a DVSC a hetedik, vendégsiker esetén a csabaiaké a rájátszásban pozíció és bónuszpont előnyt jelentő helyezés.
December 30-án, Békéscsabán nagy csatában nyertek 31-28-ra a viharsarkiak, így most a hetedik helyen kívül a visszavágásé s persze a két fél relációjában mindig jelen levő presztízs a tét.
Ami biztos, a keleti rangadón olyan hangulat lesz a Hódosban, amelyről az éremért folyó meccseken is sokszor csak álmodoznak. Aki nem hiszi, járjon utána, s pénteken 18 órakor legyen ott a Hódosban.
A Siófok ellen heroikus csatában, 31-30-ra megnyert csata után sokan bosszankodtak, amiért lemaradtak az élményről… A keleti rangadót még nagyobb hiba lenne kihagyni!

Utánpótlás csapataink a mérkőzés előtt a megszokott időben lépnek pályára. Ifi: 14:00, Junior 16:00.

Támogatóink