Pénteki Loki-dupla: kézi után foci!

Mozgalmas péntek elé néznek a debreceni szurkolók, hiszen 18 órától a DVSC SCHAEFFLER kézilabdázói kezdik meg a szezont a Hódosban, majd 20 órától a Loki labdarúgói fogadják a Gyirmótot a Nagyerdei Stadionban.

Az időbeosztás éppen ideális, hiszen a délután hatkor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda kézilabda mérkőzés után könnyedén átérhetnek a Hódosból a Nagyerdei Stadionba, ahol este nyolckor indul útjára a labda a DVSC–Gyirmót NB I-es labdarúgó meccsen.

A Hódosban a felnőttek meccse előtt két utánpótlástalálkozót is megnézhetnek a nézők, 14 órakor a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő, 16 órakor ifjúsági együttese játszik a Kisvárda ellen.

Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

A hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be mind a Hódosba, mind a Nagyerdei Stadionba! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

    Támogatóink