Pénzbüntetést kapott a csapat

Nem maradt következmények nélkül az elmúlt két mérkőzésen nyújtott teljesítmény.

Az Alba-Fehérvár elleni hazai vereség után az MTK ellen sem sikerült megszerezni a két pontot, s ez akkor is elfogadhatatlan, ha kiderült, hogy a mérkőzés utolsó másodperceiben nem kapott meg a csapat egy egyértelmű hétméterest. Hiba lenne ugyanis csak erre fogni, ami történt, hiszen nem felejthetjük el, hogy a második félidőben hat góllal is vezettünk a fővárosiak ellen és nem sikerült megtartani az előnyt.

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése szeptemberben, az első két fordulóban elszenvedett két váratlan vereség után már hozott drasztikusnak tűnő döntést, akkor a csapat megtalálta a helyes irányt és sorozatban öt mérkőzést megnyert.

A klubvezetés kedden az edzés előtt közölte a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy az elmúlt két mérkőzésen nyújtott teljesítmény, illetve az eredmények miatt a március 10-én esedékes februári munkabér 100 százalékának megfelelő pénzbüntetést alkalmazott. A pénzbüntetést a sportszervezet mérsékelheti a március 10-ig lejátszandó mérkőzéseken mutatott hozzáállás és teljesítmény függvényében.

Amennyiben továbbra sem következik be előrelépés, akkor további szankciókat helyezett kilátásba a klubvezetés!

Támogatóink