Piros-fehér ünnep a Hódosban!

A bajnoki címért harcoló Győr ellen zárja a 2021/22-es szezont a már biztos bronzérmes DVSC SCHAEFFLER csapata. A nagyok meccse előtt pályára lép klubunk NB II-ben aranyérmes ifjúsági együttese is. A telt ház garantált, minden jegy elkelt!

Hosszú és fárasztó szezon végére került pont pénteken a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Több, mint egy évtizedet vártunk erre a pillanatra, hiszen 2011 után végzett újra dobogós helyen a Loki, nem csoda, hogy a csapat és szurkolótábora nagyon készül a pénteki ünneplésre.

Érdemes lesz már jóval a 18.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC meccs előtt kimenni a Hódosba, hiszen már délután kettőkor elkezdődik az első meccs, a DVSC SCHAEFFLER Final Fourba jutott serdülőcsapata fogadja a Szeghalom korosztályos együttesét. Délután négykor kezdődik a NB II Észak-Keleti Csoportjában százszázalékosan menetelő U22-es együttesünk utolsó szezonbeli fellépése. Az NB I/B-be jutott debreceni lányok a Hevest fogadják. Aztán 18.30-tól a nagyok lépnek pályára, az aranyéremért küzdő Győr ellen. Az ETO győzelme esetén bajnok, egy debreceni bravúr esetén pedig a Fradi örülhet. Hogy mekkora eredmény lenne egy esetleges pontszerzés azt mutatja, hogy utoljára 2008. őszén rendeztek olyan Loki–Győr mérkőzést, amely után nem a zöld-fehérek örülhettek, azóta zsinórban 36-szor nyert az ETO! A DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya, Hornyák Dóra 16 évesen játszott azon a 2008. október 22-én lejátszott meccsen, amelyet 24–22-re nyert meg a debreceni együttes.

„Nagyon régen volt, s azóta mindkét klub kerete átalakult, az akkor pályára lépők közül én maradtam hírmondónak – elevenítette fel a majd másfél évtizedes emléket Dodó, aki anno két gólt lőtt a győrieknek. – Remek szezonon vagyunk túl, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy magabiztosan szereztük meg a harmadik helyet, s a Győr ellen is bronzérmeshez méltó játékot szeretnénk produkálni.”

A mérkőzés után jöhet a jól megérdemelt ünneplés. Előbb a győriek nyakába akasztanak érmet, aztán NB II-es csapatunk veszi át az aranyérmet, majd következhet felnőtt csapatunk bronzünnepe. A díjátadók után pedig eljön a búcsú ideje: két visszavonuló kézilabdázónkat, Kovács Annát és Deonise Fachinellót, valamint a pályafutását Érden folytató Csapó Kyrát köszöntjük.

A május 20-án, pénteken 18.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti majd, a találkozóra minden jegy elkelt.

A felnőttek mérkőzése előtt 14 órakor serdülő I. osztályú csapatunk a Szeghalom együttesét fogadja (ez a mérkőzés belépő nélkül is megtekinthető), majd 16 órakor kezdődik a DVSC SCHAEFFLER U22–Juventus Panoráma Heves NB II-es mérkőzés, amelyre már csak az NB I-es találkozóra érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

A mérkőzésen a B-szektorban helyet foglalók dresscode-ja fehér. Többi szurkolónkat arra kérjük, piros vagy fehér felsőben jöjjenek a meccsre. 

ÖLTÖZTESSÜK PIROS-FEHÉRBE A HÓDOST!

A PROGRAM
MÁJUS 20., PÉNTEK HÓDOS IMRE SPORTCSARNOK
14.00: DVSC SCHAEFFLER–SZEGHALOM I. osztályú serdülő mérkőzés (A belépés ingyenes)
15.20: Mérkőzés vége
15.20-15.30: Csarnok kiürítése
15.45: Kapunyitás – belépés már csak a felnőtt meccsre érvényes jeggyel, bérlettel!
16.00: DVSC SCHAEFFLER U22–JUVENTUS PANORÁMA HEVES NB II-es bajnoki mérkőzés
18.30: DVSC SCHAEFFLER–GYŐRI AUDI ETO KC NB I-es mérkőzés.

A kezdés előtt köszöntjük a szezon legjobb felnőtt játékosát és az utánpótlás csapatok legjobbjait.

A mérkőzés után kezdődnek a díjátadó ünnepségek. Ekkor kapja meg az érmeket a Győri Audi ETO KC és a DVSC SCHAEFFLER felnőtt csapata, illetve a DVSC SCHAEFFLER U22 NB II-es bajnok együttese.

Az éremátadók után pedig elbúcsúztatjuk visszavonuló, illetve a klubtól távozó játékosainkat.

Támogatóink