Planéta Szimonetta 2025: „Nem is volt kérdés, hogy maradok!”

A 67-szeres válogatott jobbátlövő 2021 nyarán érkezett klubunkhoz, s júniusban lejáró szerződését újabb két évvel hosszabbította meg.

Szimó eddig 42 tétmérkőzésen lépett pályára Loki-mezben és 145 gólt szerzett. Debreceni játékosként került vissza a magyar válogatott keretébe, s szerepelt a 2021-es spanyolországi világbajnokságon. Első debreceni évében bronzérmet szerzett a DVSC SCHAEFFLER, az idei szezonban pedig egyre gólerősebben kézilabdázik. Három kulcsmérkőzésen (a Mosonmagyaróvár és a Vác elleni bajnokin, illetve a Nyköbing elleni EL-találkozón) is hét góllal járult hozzá a sikerhez. A 2022/23-as szezon eddig lejátszott bajnoki mérkőzésein Planéta Szimonetta szerezte a legtöbb akciógólt, 44-et. Jobbátlövőnk új szerződése egy plusz egy évre szól, azaz optimális esetben 2025-ig lesz a DVSC SCHAEFFLER játékosa.

„Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy továbbra is számít rám a klub. Amikor szóba került a hosszabbítás, nem is volt kérdés, hogy maradok – mondta Szimó a szerződéshosszabbítás után. – Jól érzem magam a csapatban, jó a közösség, ez pedig nagyon fontos egy sportoló életében. A jövővel egyelőre nem szeretnék foglalkozni, most egy nagyon jó periódusban vagyunk, erre szeretnék koncentrálni!”

Támogatóink