Pont, ami kell!

Szombat este Székesfehérváron lép pályára a DVSC-TVP-Aqauaticum. Az előrelépéshez mindenképpen pontot kell szerezni.

A hetedik hely már biztos, ennél csak előrébb végezhet a Loki, ehhez azonban semmiképpen sem szabad kikapni a Fehérvár KC otthonában. Szombati ellenfelünk eddig nem remekelt a rájátszásban, ám a Békéscsabát, ha nehezen is, de kétszer legyőzte, így – mivel az alapszakaszból egy bónuszponttal többet hozott magával az FKC, mint a Loki – lépéselőnyben van.
A debreceni lányok felszabadultan, mégis elszántan készülnek a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre. Ebben a szezonban az alapszakasz első fordulójában találkozott Székesfehérváron a két csapat, akkor a végjátékig szorosan alakult az eredmény, ám végül 23-20-ra nyertek a hazaiak. Igaz, azóta nagyot fordult a világ, hiszen az első fordulóban lejátszott meccs idejében mi csak álmodoztunk a rájátszás középmezőnyének eléréséről, míg az FKC nem titkoltan a legjobb négy közé vágyott. Alig nyolc hónappal később pedig akár meg is előzhetjük a dunántúli együttest.
A hétközi felkészülést a szlovákiai Nagymihályon lejátszott edzőmeccs színesítette, a debreceni lányok – csakúgy, mint szerdán a IUVENTA Michalovce ellen – szombaton is győzelemre készülnek!

Támogatóink